dinii

Fahredin Ademi

I lindur në vitin 1986 në Skenderaj, shkollimin fillor e të mesëm në vendlindje.

Fakultetin e Letërsisë Shqipe dhe Masterin në Universitetin e Prishtinës.

Në përvojën time kam punuar: koordinator projektesh, gazetar, opinionist, profesor.

Aktualisht profesor në shkollën e mesme profesionale “Qendra e Kompetencës